Un artist albanez a intrat pentru a treia oara in cartea recordurilor "Guiness World Records" cu un mozaic facut din peste 200.000 de dopuri, pe o suprafata de 12,94 pe 7,1 metri, lucrare care infatiseaza un tanar cantand la chitara, relateaza AFP.

"Aceasta opera este dedicata spiritului mediteranean, care se hraneste cu muzica, soare si vin", spune Samir Strati, in varsta de 42 de ani, despre noua sa creatie, prezentata in cadrul unei ceremonii joi seara la Tiran.

Artistul albanez este posesorul altor doua recorduri mondiale, obtinute in 2006 si 2007, prin realizarea unui portret al lui Leonardo da Vinci, din 500.000 de cuie, si respectiv a unui alt mozaic din scobitori.

Dedicat arhitectului spaniol Antonio Gaudi, care semneaza monumentala Sagrada Familia din Barcelona, mozaicul realizat anul trecut de Strati, care infatiseaza un cal in galop, cuprinde peste un milion si jumatate de scobitori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.