Politistii japonezi au fost pusi intr-o situatie umilitoare in fata publicului larg, dupa ce un caz de crima pentru care s-au desfasurat toate fortele politienesti s-a dovedit a fi, de fapt, o eroare de 'identitate'
Toata tevatura a inceput intr-o buna dimineata, cand politistii din peninsula Izu au primit un telefon disperat de la un cuplu de turisti care vazusera un “cadavru” in timp ce-si plimbau cainele printr-o padure, noteaza Reuters. 15 politisti au fost trimisi imediat la fata locului si au descoperit ceea ce parea a fi un cadavru uman, infasurat in folie de plastic, legat bine la glezne, mijloc si gat.

O suvita de par iesea la iveala din “colet”. Trupul nu a fost atins de nimeni, iar politistii l-au transportat pentru examinare la un laborator. In urma lor a fost delimitat un “perimetru al crimei”, unde specialistii au inceput sa caute indicii.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.