Un preot italian va organiza in septembrie primul concurs de frumusete pentru calugarite, informeaza cotidianul Corriere della Sera, citat de NewsIn.
Calugaritele care doresc sa participe la concurs trebuie sa trimita fotografii parintelui Antonio Rungi, din dioceza Mondragone, in sudul Italiei, fotografii ce vor fi publicate pe blogul preotului. Utilizatorii de internet vor vota apoi pentru a o desemna pe cea mai frumoasa.

"Credeti ca toate calugaritele sunt batrane, slabe si triste? Astazi nu mai este asa, pentru ca in tara noastra au sosit din strainatatre surori tinere si pline de vitalitate"
, explica initiatorul concursului. "Exista calugarite originare din Africa si America Latina care sunt foarte, doarte dragute. Braziliencele, mai ales", continua el.

"Calugaritele sunt inainte de toate femei si frumusetea este un dar de la Dumnezeu. Acest concurs va fi un mod de a demonstra ca nu exista numai frumusetea de la televizor, ci si un farmec mai pudic, care provine din inima si suflet"
, spune parintele Rungi.

"Ideea mi-au dat-o niste calugarite", a declarat preotul, care se asteapta sa primeasca aproape o mie de candidaturi si da asigurari ca multe calugarite i-au spus deja ca au intentia sa participe.

"Sper ca urmatoarea editie nu va mai fi numai pe internet si ca vom putea organiza o parada adevarata, care ar putea avea loc in timpul concursului Miss Italia"
, a adaugat preotul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.