O femeie de 28 de ani, din Northumbria, Marea Britanie, a starnit adevarate controverse, dupa ce s-a aflat ca isi castiga existenta nu doar ca politista, ci si ca prostituata
Se pare ca salariul pe care il castiga ca politista nu ii era de ajuns britanicei Vikki Thorne, astfel ca ea a decis sa mai adune ceva bani in plus cu ajutorul celei mai vechi meserii din lume, adica prostituandu-se. In 2006, Vikki s-a inscris la o agentie, prin care, sub numele de Kelly, isi oferea serviciile sexuale pentru 100 de lire sterline pe ora. O persoana care a preferat sa-si pastreze anonimatul a declarat pentru tabloidul The Sun ca politista era una dintre cele mai solicitate cliente ale agentiei, ajungand chiar sa aiba si 20 de clienti pe saptamana.

'Are un corp grozav si este si foarte draguta, de aceea ii era foarte usor sa castige bani, mai ales ca recurgea des la perversiuni', a mai precizat sursa. Insa secretul lui Vikki a iesit zilele trecute la iveala, in urma unei razii a politiei, care a descoperit unde isi desfasura activitatea agentia. Au fost arestate 14 persoane pentru prostitutie, printre care si Vikki, ulterior fiind eliberate pe cautiune. Drept urmare, britanica a fost suspendata din functia de politist.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.