Un pui de balena ratacit s-a atasat in mod neobisnuit de un iaht ce naviga in apropiere de coasta de sud-est a Pacificului, aproape de Sidney, Australia
Puiul s-a ratacit de mama lui in timpul migratiei spre nord care are loc in fiecare an. Are cel mult doua luni si, speriat, se apropie de fiecare ambarcatiune de mici dimensiuni, crezand mereu ca si-a regasit mama.
Navigatorii au incercat sa conduca puiul de balena in larg, insa acesta s-a incapatanat sa inoate in jurul iahtului. Martorii spun ca, cel mai probabil, puiul de balena crede cu iahtul este mama lui, relateaza "The Manly Daily".

Specialistii au spus ca puiul de balena a fost observat inotand in timpul weekend-ului trecut in zona plajelor si imediat ce iahtul s-a apropiat, puiul de balena nu s-a mai dezlipit de ambarcatiune. Acesta se pare ca era bolnav cand s-a pierdut de mama lui si, din cauza ca s-a apropiat foarte mult de fiecare barca, are rani pe spate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.