Actrita de comedie Ellen DeGeneres (50 de ani) si actrita Portia de Rossi (35 de ani) s-au casatorit sambata la locuinta lor din Los Angeles, in cadrul unei ceremonii private
La momentul rostirii juramintelor au asistat 19 invitati.

Fiind impreuna de aproape patru ani, cele doua actrite au hotarat sa se casatoreasca in luna mai, dupa ce Curtea Suprema din California a legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex. “Este un lucru pe care ni-l doream si vrem ca relatia noastra sa fie legala. Suntem foarte, foarte fericite”, a spus la acea data DeGeneres. Despre mai tanara sa jumatate, DeGeneres n-are decat vorbe de bine: “Portia m-a invatat lectii despre mine insami si simt ca si eu am invatat-o multe lucruri pe ea".
In ciuda faptului ca pana in acest moment nu se stie daca la nunta celor doua vor asista nume celebre, artistul Justin Timberlake s-a oferit sa compuna “un cantec original de casatorie” pentru Ellen si Portia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.