Iata ca si animalele au sentimente, isi construiesc familii si sufera atunci cand le moare cineva apropiat. Mama gorila Gana isi plange puiul, Claudio, de doar trei luni, dupa ce acesta a murit in bratele sale. Cumplita scena s-a petrecut zilele trecute intr-o gradina zoologica din Germania

Mama l-a strans la piept, l-a ridicat la cer si a plimbat trupul neinsufletit al micutului prin tarc, in Munster, Germania.
Potrivit ziarului Bild, cu toate ca puiul refuzase de cateva zile sa mai manance si sa mai bea apa, nu s-a stabilit deocamdata cauza mortii sale.

'Starea micutului s-a agravat si nu se stie daca mama gorila are vreo vina', a explicat J?rg Adler, directorul gradinii zoologice.

Potrivit aceleiasi surse, au existat probleme cu urmasii gorilelor din acest parc inca de anul trecut, cand aceeasi Gana si-a respins puiul Mary Zwo, de doar sase saptamani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.