Cu trei mariaje ratate, legendarul Phil Collins a ajuns sa fie detinatorul unui trist record, doua dintre divorturile sale fiind considerate cele mai scumpe din show-biz-ul britanic
Phil Collins va trebui sa-i pla­teasca sotiei cu numarul trei, de care tocmai a divortat, 25 de mi­li­oane de lire sterline (aproximativ 50 de milioane de dolari), aceasta fiind, dupa cate se pare cea mai mare suma platita vreodata de o celebritate britanica unui fost partener de viata. Beneficiara sumei record este elvetianca Orianne Cevey, 35 de ani, care i-a stat alaturi vreme de 12 ani de zile. Cei doi, care si-au oficializat relatia in urma cu sapte ani, au impreuna doi copii - Nicolas, opt ani, si Matthew, patru. Orianne Cevey a reusit incredibila per­formanta de a primi mai mult chiar decat Heather Mills, care s-a ales cu 24,3 milioane de lire sterline in urma divortului de Paul McCartney, desi fostul beatle are o avere incomparabil mai mare.

Ultimele doua divorturi l-au costat pe Collins nu mai putin de 84 milioane de dolari (aproape o treime din averea sa), avand in vedere ca si partenerei anterioare, Jill Tavelman, ii platise 17 milioane de lire sterline (34 milioane de dolari). Despartirea de Jill a fost de notorietate in Marea Britanie, pentru ca solistul i-a trimis "scrisoarea" de adio prin fax. Collins si Orianne Cevey s-au cunoscut in 1994, in timpul unui turneu in cadrul caruia elvetianca, pe atunci in varsta de 22 de ani, lucra ca translator. Solistul britanic avea aproape dublul varstei elvetiencei si era inca insurat cu cea de-a doua sotie. Collins si Cevey au trait in concubinaj vreme de cinci ani, cuplul oficializandu-si apoi relatia printr-o nunta de vis care a costat nu mai putin de 300.000 de lire sterline (600.000 de dolari). Collins a mai fost casatorit cu actrita Andrea Bertorelli, cu care are, de asemenea, doi copii - Joely, 33 de ani, si Simon, 28. Relatia lor a luat sfarsit dupa ce actrita a fugit cu un decorator.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.