Un cetatean roman a parcurs 17 kilometri in mare viteza timp de sapte minute, cu sotia si doi copii la bord, pe contrasens, fara sa-si dea seama, o portiune a autostrazii A-1, nu departe de Roma
Din fericire, nu s-a produs niciun accident, dar la terminalul autostrazii era asteptat de patrulele de circulatie, relateaza ANSA, prelua de Agerpres.
Romanul, in varsta de 39 de ani, care conducea un Opel, a exclamat: ''Totul e in regula, agenti?''. Nu este deloc in regula. ''Pai nu mi-am dat seama, am facut ceva rau? Mi se parea a fi o strada cu sens dublu de circulatie''.

Supus testului de alcoolemie, acesta a rezultat a fi zero. Permisul i-a fost insa confiscat.
Totul s-a terminat cu bine, dar - precizeaza si ziarul La Stampa - este un semnal de alarma in legatura cu siguranta, si nu putem sa nu tinem seama de propunerea ministrului transporturilor, Altero Matteoli cu privire la introducerea unui fel de ''cutie neagra'' pentru toti, chiar si pentru automobile.
In Italia exista o intensa dezbatere in mass-media despre problema perfectionarii in continuare a semnelor de circulatie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.