Cadavrul misterioasei creaturi, gasit de doi americani, a fost pus la rece si va fi prezentat astazi presei,astfel lantul trofic a fost completat, Darwin a avut dreptate!
Un cadavru care ar putea sa apartina creaturii cunoscute in mod curent drept «Bigfoot» a fost descoperit in padurile din nordul statului american Georgia“, au anuntat, miercuri, cei doi intreprinzatori care sustin ca au gasit misterioasa creatura. Matthew Whitton si Rick Dyer, doi americani profilati pe organizarea de expeditii in cautarea lui „Bigfoot“, au mai spus ca vor prezenta „dovezi fotografice si ADN“ intr-o conferinta de presa care se va desfasura astazi, in Palo Alto, California, la care vor putea participa doar „reprezentanti ai institutiilor de presa acreditate“.

Whitton, ofiter de politie in Comitatul Clayton, si Dyer, fost gardian de penitenciar, nu au precizat unde anume au gasit cadavrul, nici unde se afla acesta acum. Dar au subliniat ca descoperirea lor a fost confirmata de Tom Biscardi, un personaj supranumit si „adeva- ratul vanator de «Bigfoot»“, considerat de unii a fi o „autoritate“ in domeniu. La randu-i, Biscardi a spus ca ramasitele animalului „sunt analizate de oameni de stiinta“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.