O englezoaica, mama a doi copii, a castigat un premiu impresionant la loterie, 2,5 milioane de lire sterline, la un an dupa ce s-a vindecat de cancer la san
Tracy Foster, in varsta de 40 de ani, spune ca, daca ar fi fost nevoita sa aleaga intre bani si sanatate, ar fi optat, fara nici cea mai mica indoiala pentru ultima. "Sanatatea este nepretuita. Din pacate nu poti plati ca sa fii ocolit de cancer. Mi-ar fi placut sa nu ma fi imbolnavit niciodata decat sa castig acesti bani la loterie. Cumplitul diagnostic a fost un soc teribil, iar tratamentul a fost extrem de dur. Se pare insa ca in ultima vreme norocul nu m-a mai ocolit. Intotdeauna am trait cu convingerea ca o intamplare nefericita este urmata de una fericita.

Si iata ca s-a adeverit", a declarat Tracy Foster. Ea a castigat un premiu in valoare de 2.561.513 lire sterline (apro­ximativ cinci milioane de dolari) la o extragere de la sfarsitul lunii iulie, numerele castigatoare - 4, 26, 28, 32, 44 si 46 - fiind cele pe care englezoaica le juca de mai multa vreme. Tracy Foster este divortata si are doi baieti in varsta de 20, respectiv, 16 ani. Cu o parte din banii castigati, ea intentioneaza sa cumpere o casa mai mare, o masina de lux si sa faca de Craciun, alaturi de copiii sai, o calatorie la New York.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.