'I Can't Get No Satisfaction', a fost fredonat de milioane de fani din intreaga lume in timpul concertelor Rolling Stones, insa nimeni nu s-a gandit ca piesa ar putea trezi din coma pe cineva
S-a intamplat, insa, in Marea Britanie, unde un bunic de 60 de ani a revenit la viata dupa zece saptamani de coma, dupa ce a auzit vocea lui Mick Jagger si piesa preferata "Satisfaction", relateaza "Daily Express". Sam Carter isi pierduse cunostinta in urma unei forme severe de anemie, iar doctorii au estimat ca are doar 30% sanse de supravietuire. Tratamentul miraculos care l-a pus pe picioare pe britanic a fost muzica. Sfatuita de medici sa-i dea sotului sau sa asculte in casti, la maximum, muzica preferata, sotia pensionarului britanic, Eva Carter, de 65 de ani, a ales un album Rolling Stones. Dupa trei zile de tratament "Rolling Stones", Sam Carter si-a revenit. "Nu-mi amintesc multe din timpul comei, dar retin ca atunci cand am auzit cantecul, parca m-am intors in tinerete si am simtit un impuls de energie", a declarat Carter. Hitul trupei Rolling Stones a dominat topurile din SUA si Marea Britanie, in 1965, cand Sam Carter avea 27 de ani. "Imi amintesc cat de emotionat am fost cand am cumparat albumul din magazin", a declarat bunicul britanic. Sam Carter, tata a trei copii si bunic pentru sase nepoti, a tinut sa-i multumeasca lui Mick Jagger, dar si colegilor sai de trupa pentru ca i-au salvat viata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.