O pensionara din Marea Britanie, in varsta de 70 de ani, sustine ca, in ultimii 50 de ani, nu si-a mai tuns nici un centimetru de par. Ultima oara cand podoaba sa capilara a luat contact cu foarfecele a fost in 1953
Atunci, la insistentele parintilor, tocmai se tunsese scurt iar tatal sau i-a facut o poza in gradina cu crini cultivati special pentru a alcatui buchete de mireasa la nuntile regale.
Respectiva fotografie i s-a parut tinerei in varsta de 15 ani de-a dreptul hidoasa, motiv pentru care a decis sa nu se mai tunda niciodata. "Cand m-am maritat, la 20 de ani, il aveam pana la umeri iar la 30 de ani deja maturam pamantul cu el. Imi aduc aminte ca la un moment dat cand, eram deja mama a cinci copii, disperata ca spalatul si uscatul parului imi ocupau prea mult timp, am decis sa-l tund.
Dar imediat ce l-am atins cu mainile mi-a disparut tot curajul", a declarat Jean Burgess, poreclita de apropiati "Rapunzel".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.