Sase persoane care au fost de acord sa-si schimbe telefoanele mobile cu altele mai performante s-au ales cu cate o ... bucata de sapun
Inselatoria a iesit la iveala dupa ce un barbat din municipiul Targu Secuiesc a fost pacalit intr-un parc de doi tineri din Tecuci, judetul Galati, care i-au prezentat un nou model de telefon si i-au propus sa faca schimb. Incantat de noul aparat, barbatul a acceptat oferta, dar in momentul schimbului nu a observat ca in husa de culoare neagra nu se afla telefonul mobil, ci o bucata de sapun de aceeasi marime. Pagubitul s-a adresat Politiei, care i-a gasit in scurt timp pe cei doi tineri, in varsta de 22, respectiv 25 de ani, care aveau asupra lor mai multe telefoane mobile in huse de culoare neagra, precum si mai multe pachete identice care contineau sapun. Acestia au spus ca se aflau in drum spre Brasov, unde intentionau sa isi plaseze marfa. Continuand verificarile, politistii au identificat alti trei tineri suspecti cu domiciliul tot in municipiul Tecuci, care, afland ca tovarasii lor au fost deconspirati, s-au descotorosit de husele cu sapunuri pe raza localitatii Cernat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.