AFI Europe, o subsidiara a conglomeratului israelian Africa Israel Investments, a anuntat ieri ca a semnat un acord pentru a obtine finantare de la banca Hypo Real Estate Bank, privind construirea unui mall in Bucuresti
Hypo va oferi un imprumut de 234 milioane euro catre AFI, a precizat compania, adaugand ca, la finalizare, mall-ul AFI Palace Bucharest va fi cel mai mare din Romania, informeaza Wall-Street. In al doilea stadiu al proiectului, AFI intentioneaza sa construiasca cinci cladiri de birouri.Compania a precizat ca obtinerea unui astfel de credit intr-o perioada marcata de incertitudini si de ingustarea liniilor de credit dovedeste increderea de care se bucura AFI.
Compania a precizat ca obtinerea unui astfel de credit intr-o perioada marcata de incertitudini si de ingustarea liniilor de credit dovedeste increderea de care se bucura AFI. Conform Business Standard, AFI Europe detine proprietati rezidentiale, malluri si hoteluri atat in Romania, Cehia, Bulgaria si Serbia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.