Motorola E8 Rokr e bun pentru "roackeri" si pentru toti ceilalti care indragesc muzica. Telefonul se prezinta ca un candybar subtire si elegant, masurand 115x53x10.6mm. Interesant este faptul ca E8 nu are taste propriu-zise, ci o suprafata touchpad cu feedback haptic, spectaculoasa insa nu la fel de practica precum o tastatura clasica.

Greutatea s-a oprit la fix 100 de grame, fara sa deranjeze indiferent adaca alegi buzunarul de la blugi sau cel de la piept. Acumulatorul de 970 mAh va multumi pe toata lumea, atat in convorbiri (5 ore), cat si in standby (300 ore). Exista o memorie interna de 2 GB si un slot microSD pentru carduri de pana la 4 GB.

Din punct de vedere hardware, nu prea avem ce sa-i reprosam lui E8 Rokr. Display-ul de 2.0 inci QVGA este cam mic insa de calitate superioara, iar sub acesta se gaseste FastScroll, un arc de cerc ideal pentru rasfoirea pieselor, a contactelor sau a pozelor. Nu trebuie decat sa se treaca cu degetul deasupra acestei suprafete sensibile la atingere.