Prin acest parteneriat natural se reunesc competentele complementare necesare pentru crearea si dezvoltarea unui astfel de produs IT: expertiza tehnica in recrutare si cea tehnologica - fiecare dintre ele fiind deja recunoscute pe piata – precum si resursele comerciale ale celor doi parteneri. Obiectivul declarat este ca, in scurt timp, Kazier Recruitment sa fie recunoscut drept cel mai puternic software de recrutare si sa domine piata locala, urmand sa fie promovat pe scara larga in Europa incepand cu luna octombrie a acestui an.

Conform agreement-ului, TotalSoft va prelua integral responsabilitatea tehnica, cea care implica dezvoltarea produsului, implementrea lui si integrarea cu alte sisteme software de business, George Butunoiu avand rolul de arhitect sef si de supervizor general al proiectului.

Sistemul software de recrutare Kazier a fost conceput in urma cu mai mult de 10 ani si de atunci a fost perfectionat incontinuu in cadrul firmei de recrutare George Butunoiu, el ajungand sa automatizeze in intregime activitatea, optimizand procesele, deciziile si fluxurile de documente si eliminand complet hartia din aceasta firma.

Incepand cu anul 2007, sistemul a fost extins pentru a putea administra complet activitatile departamentelor de recrutare ale oricarei firme, nu numai pe cele ale firmelor de recrutare, si a fost deja implementat in firme importante din Romania si din strainatate: BRD Group Societe Generale, UniCredit Tiriac Bank, HRCom (People Solution International Hungary), Business Intelligence Alliance, Ontonomia (France) etc.