Romania este una dintre pietele cu cea mai buna dinamica din regiune, in ultimii trei ani afacerile Kingston crescand de patru ori, de la 2,5 milioane de dolari in 2005, la cinci milioane de dolari in anul 2006 si la peste zece milioane de dolari in 2007, potrivit oficialilor companiei.

Kingston Technology a realizat in anul 2007 o cifra de afaceri de 10 milioane de dolari pe segmentele de memorii DDR, carduri flash si dispozitive USB. Cresterea are ca motor evolutia buna a pietei, dar si o serie de parteneriate de distributie foarte reusite.

Pentru anul 2008, Kingston isi propune o dezvoltare importanta in segmentul traditional si vizeaza cresteri peste ritmul pietei in segmentele cu dinamica mare - notebook-uri, sisteme de jocuri si telefoane mobile.

Un alt segment important este reprezentat de cardurile de memorie flash, memorii destinate telefoanelor mobile si camerelor foto digitale. Aceste produse au cunoscut si ele o crestere impresionanta in ultimul an, atat pasionatii artei fotografice, cat si utilizatorii de telefoane mobile simtind nevoia unei capacitati de stocare mai mare, pe fondul scaderii drastice a pretului pe GB.