Cu optiunea Travel Data Daily cei care calatoresc in Uniunea Europeana primesc 60 MB de trafic inclus, valabil timp de o zi, cu 15 euro, fara TVA. Acestia au posibilitatea de a naviga pe Internet la tarife mai mici cu peste 90% fata de cele standard, potrivit Orange Romania.

Totodata, clientii care calatoresc in Uniunea Europeana si acceseaza frecvent Internetul in roaming vor beneficia de tarife cu pana la 80% mai mici. Astfel, cu optiunea Travel Data Monthly, clientii Orange vor putea alege pachetul de date de 10 MB, 25 MB sau 60 MB, care costa 20 euro, 40 euro si respectiv 60 euro pe luna, fara TVA.

In plus, cu Favourite Countries, clientii Orange vor beneficia de tarife preferentiale pentru apelurile in roaming din tara favorita sau pentru apelurile internationale atunci cand suna din Romania catre tara favorita

Comparativ cu tarifele standard, optiunea ofera o reducere de pana la 74% pentru apelurile in roaming si de pana la 62% pentru apelurile internationale. Clientii pot alege una sau mai multe tari favorite din Uniunea Europeana, Elvetia, Moldova, China, Israel, Liban si Turcia.