"Acest obiectiv va necesita o crestere anuala a veniturilor la 30-40 milioane de euro", a mai spus oficialul companiei. Rajsp nu a dezvaluit nici un fel de detalii despre performantele financiare ale filialei din Bulgaria, dar a spus ca veniturile grupului pentru anul fiscal care se incheie in iulie 2008 vor atinge 170 milioane de dolari.

Potrivit oficialului companiei Tornado, piata de IT&C din Bulgaria este foarte fragmentata si inglobeaza o duzina de distribuitori en-gros, iar cea mai mare parte a vanzarilor pe aceasta piata sunt generate in zona Sofia. In paralel, reprezentantul companiei a adaugat ca Tornado Group nu are planuri de a cumpara rivali locali, iar succesul companiei pe piata Bulgaria este dat de doua puncte importante.

"Primul punct care ne avantajeaza este existenta depozitelor centralizate din orasul Giurgiu, care au in stoc, la orice ora, un inventar de circa 10 milioane de euro. Cel de-al doilea, noul sistem de comenzi online, care ofera tuturor partenerilor comerciali acces la inventarul depozitelor", a continuat Rajsp, care sustine ca Tornado ofera livrarea produselor in aceeasi zi atat pentru zonele Ruse si Sofia si in urmatoarea zi pentru alte locatii.