Furnizorul de solutii informatice Brinel Cluj-Napoca vrea pentru 2008 afaceri de 33 mil. euro "Daca pentru Brinel anul precedent s-a caracterizat prin investitii masive, mai ales in forta de munca, cat si prin intrarea pe segmente noi de piata cu produse noi, anul 2008 inseamna dezvoltare sustenabila si consolidarea pozitiei pe piata. Pana la finalul acestui an, Brinel prevede extinderea investitiilor cu circa doua milioane de euro", au spus oficialii companiei.

In primul trimestru, compania a inregistrat o crestere cu 37% a afacerilor, fata de intervalul similar din 2007, si estimeaza ca in primul semestru va realiza 45% din obiectivul privind cifra de afaceri pentru acest an.

"In cadrul industriei IT din Romania, judetul Cluj este probabil al doilea contribuitor. Nu ne referim la ceea ce consuma, ci la rezultate si investitii. Interesul pentru regiune este deja mult mai mare decat disponibilul de resurse calificate care sa permita cresterea. Daca vom atrage resurse calificate din alte zone, cresterea va fi accelerata, altfel se va domoli", a declarat presedintele grupului Brinel, Marcel Borodi.