In restul teritoriilor, pentru traficul realizat in alte retele decat cele preferate, tariful ramane in continuare 8 Euro / MB.

De asemenea, Vodafone Romania anunta noi beneficii pentru utilizatorii ofertelor de roaming de date cu trafic inclus, Vodafone Connect Abroad. Incepand din 13 iunie 2008, cu tariful de 12 Euro (fara TVA), cu trafic inclus de 50 MB, pentru 24 de ore, sau cu tariful lunar de 40 Euro (fara TVA), ce include trafic de 200 MB, clientii Vodafone Mobile Connect pot utiliza serviciile de date mobile oriunde in Uniunea Europeana, precum si in Elvetia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein. Astfel, aceste tarife vor fi disponibile clientilor care opteaza sau care au optat deja pentru unul din pachetele Vodafone Connect Abroad, fie ca utilizeaza o retea Vodafone sau o retea partenera, atunci cand se afla in roaming in tarile amintite.

„Ne bucuram sa oferim clientilor nostri in continuare servicii unice de roaming, atat pentru voce cat si pentru date mobile. Clientii nostri care calatoresc in tarile Uniunii Europene se bucura acum de tarife extrem de avantajoase pentru utilizarea Internetului mobil in roaming. Prin aceasta oferta, am venit in intampinarea nevoii crescande a romanilor de a avea acces la Internet mobil de mare viteza, oriunde si oricand, la preturi foarte competitive”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.