Orange si Nokia au anuntat semnarea unui parteneriat strategic, la nivel international, prin care extind acordul initial semnat de cele doua companii in februarie 2008. Cele doua companii au incheiat un parteneriat pe trei ani, care prevede adaugarea a 10 noi telefoane Nokia in gama Orange Signature si includerea muzicii intr-o oferta combinata de jocuri, publicitate, harti si servicii bazate pe localizare.

„ Avand in vedere pozitia Orange in ceea ce priveste inovatia in domeniul serviciilor multimedia mobile si parteneriatele cu liderii in furnizarea de continut mobil, Orange considera ca telefoanele Nokia si platforma Ovi formeaza un cadru solid pentru oferirea unei game de servicii comune”, a declarat EVP Group Strategic Marketing la Orange, Georges Penalver.

Initiativa are scopul de a incuraja utilizarea serviciile de divertisment mobil digital, iar parteneriatul strategic prevede accesul direct al clientilor in Orange Music Store, la jocurile Orange si NGage, precum si la hartile Nokia. In cadrul programului Orange Signature, toate serviciile vor fi integrate in interfata Orange, astfel incat informatiile si divertismentul vor fi accesibile printr-un singur click.

“Suntem multumiti de semnarea acestui parteneriat strategic cu Orange si credem ca imbinarea serviciilor Signature si Ovi va extinde si imbogati gama de aplicatii disponibila si speram ca aceasta stransa colaborare sa se extinda dincolo de domeniile initiale de interes, precum muzica, jocurile, hartile si publicitatea si sa adaugam noi servicii pe viitor”, a declarat EVP Devices la Nokia, Kai Oistamo.