Telecomanda ESPN se gaseste deja pe Amazon la un pret de 299$. Ea este disponibila momentan numai in SUA, insa oricine poate face o achizitie din celebrele magazine online cunoscute world wide.

The Ultimate Remote arata bine insa nu acest aspect conteaza cel mai mult. Functiile pe care producatorul le-a inclus intr-un dispozitiv atat de placut sunt nenumarate. ESPN are in partea inferioara o tastatura identica cu cele incorporate in telefoanele mobile, cu ajutorul careia se pot scrie mesaje SMS, adrese de internet sau mail-uri.

Putin mai sus exista un bloc de taste pentru volum, schimbarea programelor, control al diverselor playere si o tasta cu 4 directii pentru navigare prin meniuri.

Sub display-ul LCD de 2.2 inci cu rezolutie QVGA exista alte cateva taste, plus un mini joystick. Telecomanda mai este presarata cu fel de fel de butoane programabile, iar superior de display atrag atentia tastele Power On/Off, Activity si Device.

Apasand tasta Device, se poate alege un dispozitiv dintr-o lista stufoasa: TV-uri, playere DVD, laptop-uri, proiectoare si multe altele. Setarea este foarte usoara si nu necesita cuplarea la un PC.