Aceasta gama inglobeaza cea mai inalta tehnologie de acces, securitate si QoS (Quality of Service) la preturi accesibile chiar si pentru companiile mici.

Din aceasta gama fac parte: switch-uri (dispozitive care realizeaza conexiunea diferitelor segmente de retea), access point-uri(dispozitiv care realizeaza conexiuni wireless) si routere(dispozitiv hardware sau software care conecteaza doua sau mai multe retele de calculatoare), toate avand o platforma unica de administrare Business Element Manager prin care se poate configura si administra atat activele de retea, cat si centrala telefonica, oferind o interfata unica de setari atat pentru date cat si pentru voce.

Switch-urile din aceasta gama, denumite generic Business Ethernet Switch (BES), ofera conectivitate in functie de cerintele afacerii. Seria este compusa din BES50, BES100, BES200 si BES1000, patru tipuri de switchuri ce pot alcatui o retea de date performanta care sa raspunda necesitatilor de transfer rapid, densitate mare de porturi si cerintelor specifice aplicatiilor multiple.

Configurarea dispozitivelor se realizeaza automat prin capabilitatea de autoconfigurare, autodetectare a vitezei de transfer si cablarii folosite iar LED-urile (light-emitting diode, insemnand dioda emitatoare de lumina) intuitive semnalizeaza starea conexiunii si a echipamentului.