Ichan a creat o lista concurenta provizorie de zece membri pentru consiliul Yahoo pentru a determina compania sa accepte o oferta de 33 dolari/actiune, adica 47,5 miliarde dolari, din partea Microsoft.
Microsoft a abandonat brusc oferta de preluare, dupa ce s-a impotrivit pretului cerut de Yahoo. de 37 dolari/actiune.

Ichan a dezvaluit in scrisoare trimisa presedintelui Yahoo, Roy Bostock, ca a achizitionat 59 milioane actiuni si ca a cerut aprobari din partea autoritatilor antitrust, US Federal Trade Comission, pentru a obtine pana la 2,5 miliarde dolari in actiuni Yahoo.

"Este clar pentru mine ca directorii Yahoo au actionat irational si au pierdut increderea actionarilor si a Microsoft", a scris Ichan.
Click here to find out more!
Publicitate pe acest site

Lista provizorie intocmita de Ichan il includ pe acesta pe langa Frank Biondi, un fost director Viacom si pe Keith Meister, vicepresedinte al Ichan Enterprises.

Mark Cuban, proprietarul echipei de basket Dallas Mavericks si co-fondator al televiziunii HDNet, este si el inclus pe lista Ichan. Cuban este familiar cu linia negocierilor Yahoo dupa ce a vandut Broadcast.com, companiei de Internet in 1999 pentru aproximativ 5 miliarde dolari.