Samsung si Bang&Olufsen scot un dual slider pentru iubitorii de muzicaSamsung F400 va fi lansat initial in Franta, la sfarsitul acestei luni. Telefonul are un mecanism dual slide asemanator cu cel inclus in Nokia N95, care dezvaluite la un capat o tastatura alfanumerica, iar la celalalt capat speaker-ele stereo!

Samsung a colaborat cu Bang&Olufsen, punand in F400 o gramada de functii interesante. Tehnologia B&O ICEpower asigura un sunet de calitate, la care mai contribuie si Smart Bass cu basi super cool si Smart Limiter, care "tine" amplitudinea sunetului in limite sa zicem, fiziologice.

F400 are chiar si un procesor audio Digital Natural Sound engine (DNSe) care se ocupa de procesarea sunetului, precum si o tasta hotkey pentru accesul rapid la player.

Cireasa de pe tort o constituie functia Shazam, care recunoaste automat numele si autorul unei piese. Cum functioneaza? Sa zicem ca asculti la radio o melodie si nu iti aduce aminte cum se numeste si cine o canta. Daca ea exista in memoria telefonului, nu trebuie decat sa-l indrepti spre radio si Shazam iti va afisa automat tot ce te intereseaza!