Chiar daca fenomenul UMPC nu a prea prins in Europa, in Asia lucrurile stau cu totul altfel. Coreea de Sud este raiul acestor gadget-uri, lansate de catre companii mai mult sau mai putin cunoscute.Una dintre aceste companii este Raon Digital. Solutia lansata de sud coreeni costa aproximativ 830 de dolari, pret comparabil cu cel al unui notebook entry-level.

Everun S32S este un gadget plin de functii, porturi si butoane. Poti sa cuplezi la el aproape tot ce iti pofteste inima, pentru asta existand porturi USB 2.0, audio si microfon, precum si interfetele fara fir Bluetooth 2.0 cu EDR si WiFi b/g! Daca ai o camera foto, poti transfera pozele in cateva clipe, gratie functiei de USB host.

UMPC-ul are o tastatura Qwerty un pic ciudata, asezata astfel incat sa fie usor de folosit cand gadgetul sta in pozitie portrait. Mai exista o serie de butoane pentru acces rapid la aplicatii, o tasta navigationala cu 4 directii si o suprafata ce tine loc de mouse. Daca esti genul care indrageste touchscreen-ul, poti utiliza stylusul pe display-ul de 4.8 inci cu o rezolutie super de 800 x 480 pixeli!

Everun este echipat cu un procesor AMD Geode LX900 ce ruleaza la frecventa de 568 Mhz. Nu este o frecventa mare, insa in combinatie cu memoria RAM de 512 MB rezulta destul putere pentru sistemul de operare Windows XP.