E drept ca PHANTOM-X livreaza o performanta uluitoare, insa greutatea lui (5.5 kg) si pretul (peste 10 mii de dolari in varianta de top) nu il fac foarte atractiv pentru noi, muritorii de rand. Asta nu inseamna ca nu il putem admira..

D90xC PHANTOM-X are un procesor Intel Xeon Quad Core X3360, ce ruleaza la 2.83 Ghz si prezinta nu mai putin de 12 MB memorie cache L2. Acest procesor este construit special de catre Intel pentru piata de servere, asa ca Eurocom nu a gresit deloc cand si-a numit progenitura un server in toata regula.

Memoria RAM de 4 GB este DDR2-800, instalata in mod Dual Channel. Cand ajungem la capitolul stocare, ramanem uimiti cand constatam ca PHANTOM-X are 3 unitati Solid State Drive de 64 GB fiecare. O singura astfel de unitate costa 1105 dolari..

Gamerii care au de unde sa scoata atatia bani vor aprecia cele doua placi video Nvidia GeForce 8800M GTX montate in SLI, totalizand 1 GB de memorie video. Asa placi cu 4 GB de RAM si rapidele SSD-uri constituie un trio care va da gata toate jocurile!