Daca era atat de usor precum in teorie, probabil ca toti am fi avut acum asa ceva. Dar cum in practica te lovesti de numeroase probleme (asa cum gravitatia sau forta de frecare se opun vehement crearii unui perpetuum mobile), trebuie sa te multumesti cu mult mai putin.

Aigo Patriot MV5920 este un gadget..patriot (se putea altfel?) care isi poate multumi pe deplin utilizatorul, gratie functiilor numeroase pe care le include. In esenta el este un player multimedia cu WiFi, putand usor concura cu iPod Touch la capitolul dotari. Pacat ca forma nu este la fel de interesanta precum partea tehnica. Dar merge si asa..

Patriot are un display de 4.3 inci cu o rezolutie de 480 x 272 pixeli si 16.7 milioane de culori. Pe acest display poti urmari orice film ai tu chef, in formate MPEG-1 (DAT, MPG), MPEG-2 (VOB), MPEG-4 (AVI, Divx3-5.x, Xvid), ASF, WMV9, RM / RMVB. Da, reda aproape toate formatele populare!

Cireasa de pe tort o constituie posibilitatea de redare a filmelor HD 720p! Un tuner TV digital poate aduce emisiunile de la televizor direct pe display-ul player-ului, ele putand fi si inregistrate pe hard disk-ul de 160 GB.

Daca vrei sa asculti putina muzica o poti face linistit. Patriot stie ce inseamna MP3, WMA, WAV, AC3 sau OGG, melodiile incapand cu miile pe HDD-ul de mare capacitate. Poze tot sa ai sa pui pe el, in formate JPEG, BMP, GIF si PNG. Patriot accepta si fisiere TXT, asta daca vrei cumva ca in metrou sa te "cultivi" servind un Kant, Schopenhauer sau Heideger.

Ai o camera foto si cardul din ea s-a cam umplut? Nicio problema..Aigo Patriot MV5920 este un USB 2.0 host, ceea ce inseamna ca poti conecta la el aproape tot ce doresti, transferand continutul de pe un dispozitiv pe altul!

De fapt, mai bine nici nu-ti iei camera foto cu tine, deoarece Aigo Patriot include una de 2 megapixeli!