Oamenii au venit cu mic, cu mare, sa admire fetele frumoase si produsele pe langa acestea isi miscau incet formele, sa asculte muzica, sa se joace si sa se simta in principal bine.

Chiar daca numele grele din industria IT&C nu s-au inghesuit sa ia parte la CERF, companiile deja prezente la noi in tara au facut o treaba pe cinste. Au fost cateva standuri care pur si simplu ne-au dat pe spate.

Nu putem sa nu amintim (din nou) de standul Eset, cu brunetele care erau mai mult dezbracate si se odihneau pe niste scaune, in vazul tuturor (in principal al barbatilor).

Insa cel mai tare stand a fost, in opinia noastra, cel al companiei Romtelecom: culori, culori si iar culori. Tuburile de vopseluri plasate peste tot, castelul si fetele cu umbrele multicolore au compus un stand imens care a fost foarte vizitat.

Spate in spate cu Romtelecom s-a aflat Cosmote, unde verdele deja bine cunoscut a fost culoarea dominanta. Cosmote a adus o bucata dintr-o strada, cu indicatoare, canapele, plasme la greu, multe telefoane expuse si cele mai cool console de jocuri.

Vodafone a oferit basi fara numar, jocuri interactive, concursuri, cele mai tari telefoane ale momentului si multa voie buna. Surprinzator, Orange a fost chiar monoton, fara personajele celebre care ar fi putut face legea la CERF.