Solutia comuna Axigen Mail Server – MailArchiva asigura un nivel ridicat de securitate atat in timpul comunicarii prin email, cat si in timpul proceselor de arhivare a mesajelor.Solutia respecta standarde internationale precum cele stabilite prin Sarbanes Oxlez Act (SOX), Gramm-Leach Blilely Act (GLBA) si Freedom of Information Act (FOIA).

“Axigen Mail Server se potriveste perfect cu solutia noastra MailArchiva. Legislatia recenta referitoare la mesajele electronice a impus companiilor necesitatea de a arhiva mesajele pentru perioade de pana la sapte ani. Clientii nostri pot acum sa indeplineasca aceste cerinte si sa beneficieze totodata de avantajele unei platforme tehnologice de varf pentru comunicare electronica si ale unui sistem modern de arhivare a mesajelor”, a spus Jamie Band, CEO la Stimulus Software.

Castigator al premiului ServerWatch 2007 Product Excellence la categoria Servere de comunicare, Axigen Mail Server functioneaza in prezent pe cele mai folosite distributii de Linux si BSD, pe Solaris si arhitecturile Intel, PowerPC si SPARC.