Nu mai trebuie sa fii plecat din tara o saptamana ca sa afli cele mai noi trenduri! E suficient sa-ti rupi o zi din program, sustin organizatorii pe site-ul evenimentului.

Extinderea accelerata a broad-bandului, aparitia telefonului mobil in aproape fiecare gospodarie din Romania, explozia de consum de Internet pe toate genurile de display schimba modul in care targetul tau alege sa cumpere, sa acceseze informatia sa interactioneze si sa se comporte. Organizatorii voresc astfel despre o “revolutie digitala”.

Participantii trebuie sa fie convinsi ca aceasta conferinta nu este inca unul dintre acele evenimente dirijate de capete vorbitoare, gen maraton de cascat si de amortit pe scaune. Este un eveniment extrem de diferit, pentru vremuri extrem de diferite.

Cei interesati vor primi sfaturi practice de la lideri din domeniul digital, speakeri importanti din industria new media europeana si de peste ocean. De asemenea, RoNewMedia promite ca ca va oferi participantilor cunostinte necesare referitoare la campanii mobile, prezenta online a unui brand, e-commerce si multe altele.