Secret…LG Secret este al treilea model lansat la Londra in cadrul gamei Black Label Series, semnatura LG. Sofisticat si inovator, LG Secret KF750 este dedicat, fara indoiala, celor ce astepta de la un telefon mobil stil si substanta, design rafinat, desavarsit completat de calitate pe masura.

De asemenea, noul LG Secret va arata mereu ca scos din cutie, compania neacceptand compromisuri cu privire la acest aspect. Carcasa noului LG Secret este realizata din fibre de carbon, unul dintre cele mai rezistente materiale folosite de producatorii de aeronave sau echipamente hi-tech.

Ecranul LCD este protejat de sticla termorezistenta ce confera un plus de stralucire si rezistenta modelului LG Secret, imbunatatind astfel calitatea ultilizarii multimedia. Un alt element de noutate il constituie tastatura senzitiva Neon Touch Navigation ce raspunde la comenzi generand efecte uimitoare prin lumina albastra.

Momente unice, de nepretuit sunt pastrate cu sfintenie de LG Secret datorita camerei de 5 megapixeli care se lauda, la randul ei, cu inregistrari video de 120 fps, mod de editare faciala Morphing, precum si functia Smart Light prin care se ajusteaza lumina dupa preferinte. Totodata, utilizatorii LG Secret isi vor putea crea propriile videoclipuri muzicale cu ajutorul software-ului Movie Maker.

LG Secret este un quadband ce suporta retelele EDGE si HSDPA. Memoria interna a telefonului este de 100Mb si se poate suplimenta, la nevoie, cu ajutorul cardurilor microSD.

Chiar daca nu au fost dezvaluite detalii cu privire la pretul pe care il va avea LG Secret, se preconizeaza ca telefonul ce va fi disponibil pe rafturile magazinelor din Romania la sfarsitul lunii mai, va scoate din buzunarele fanilor hi-tech aproximativ 400 de euro.