Directorul financiar Peter Oppenheimer a declarat, citat de Reuters, ca se asteapta ca marja de profit sa fie similara cu cea inregistrata in trimestrul din martie, de 32,9%, fata de 35,1% acum un an.

Apple a precizat ca estimeaza un profit de un dolar pe actiune si un venit de 7,2 miliarde dolari pentru al treilea trimestru fiscal ce se va incheia in iunie, informeaza NewsIn. Analistii chestionati de Reuters se asteaptau la un castig de 1,11 dolari pe actiune si un venit de 7,17 miliarde dolari.

In al doilea trimestru fiscal ce s-a incheiat in martie, profitul net a crescut la 1,05 miliarde dolari, sau 1,16 dolari pe actiune, fata de 770 milioane dolari, sau 87 centi pe actiune acum un an.

Venitul a crescut la 7,51 miliarde dolari, peste estimarile medii ale analistilor chestionati de Reuters, de 6,95 miliarde dolari si 1,07 dolari pe actiune. Vanzarile la produsele de baza Apple au fost peste estimarile analistilor, livrarile de calculatoare Mac crescand cu 51%, la aproximativ 2,3 milioane unitati.