Toate ideile geniale sunt intotdeauna simple. Asa s-a nascut aceasta noua forma de manifestare, si anume plasarea pe desktop a numeroase foldere in diferite culori, pentru a rezulta adevarate minunatii ce incanta privirea oricui!

Cine a vazut filmul The Simpsons, stie ca prietenul cel mai bun al lui Homer era un porcusor roz. Si pentru ca Homer i-a dat numele de "Spider-pig", s-a gandit sa-l si invete cum sa mearga pe tavan. Cine nu a vazut filmul de animatie, nu trebuie sa se simta discriminat, am pus mai jos si scena..

Sa-l lasam pe Homer cu porcusorul sau nebun. De Space Invaders sigur ati auzit, multi dintre voi l-au si jucat o copilarie intreaga. Creatia facuta din foldere si un icon la Harddisk merita felicitari pentru idee si punere in practica. Monstrii sunt pe cale sa fie exterminati de catre HDD, folosind tot..foldere!

Poza intitulata Purple Tentacle a fost facuta in Linux. La o prima vedere se poate observa ca este vorba de o valoare impresionanta a folderelor aranjate pe desktop.

Killjoy a fost facuta in Mac OS si reprezinta un semn ce interzice dreptul la bucurie. Noi nu vrem asa ceva!

Desene pe desktop facute din foldere! Poti sa trimiti si tu!Dupa ce am vazut impreuna aceste poze superbe, lansam o provocare! Doritorii care vor sa-si incerce talentele artistice realizand desene cat mai funny din foldere, ne pot trimite creatiile lor pe mail la iancu@plugin.ro si promitem ca absolut toate vor apare pe site saptamana viitoare!

Trimite creatia ta (folositi print screen: apasati butonul Print Screen si apoi in orice program de editare foto gen Paint, Photoshop dati Paste sau Ctrl+V) impreuna cu numele tau intreg sau cum vrei tu sa apari pe site!

Pentru a schimba culoarea folderului, aveti nevoie de o aplicatie pe care o puteti descarca de aici

Sugestii:
1) curatati desktop-ul
2) setati o rezolutie cat mai mare
3) dezactivati snap-to-grid: Click dreapta>>Arange icons by
4) folositi un folder gol pe care sa-l multiplicati
5) dati frau liber imaginatiei!