In tren, metrou sau avion vi se intampla sa fiti deranjat si doriti sa anulati zgomotul produs de motoare sau, pur si simplu, doriti sa scapati de sunetele ce va distrag atentia la serviciu – noile casti MDR-NC500D anuleaza pana la un incredibil nivel de 99% - zgomotul din ambient.

Castile Sony MDR-NC500D reprezinta o schimbare radicala fata de castile conventionale de anulare a zgomotelor. Aceste casti sunt primele din lume ce folosesc tehnologie digitala cu Inteligenta Artificiala (AI) pentru a imbunatati performanta functiei de anulare a zgomotului si, in acelasi timp, pentru a asigura o calitate optima a materialului audio.

Procesorul puternic din dotarea castilor MDR-NC500D stabileste automat cel mai bun profil de zgomot in fiecare situație. Implicit, apasand butonul ‘AI Mode’, castile vor selecta automat dintre cele trei moduri prestabilite varianta cea mai potrivita, fie ca va aflati in avion, autobuz, tren sau birou.

Aceasta schimbare se poate face si manual, apasand si tinand apasat comutatorul pentru selectarea profilelor de anulare a zgomotului. De asemenea, exista si un comutator de monitorizare, care va permite sa auziti sunete inconjuratoare fara a va da jos castile.

casti Sony Sony MDR-NC500D