Apple MacBook Air costa 1.689 euro, laptopurile Dell costa 919 euro* si respectiv 682 euro*, iar Asus X51RL este disponibil la tariful de numai 417 euro*.

„In 2008 continuam strategia de dezvoltare a serviciilor de date mobile, iar lansarea a doua noi modele de laptop, impreuna cu abonamentele la internet broadband, este facuta din dorinta de a propune solutii complete si performante in functie de bugetul fiecarei categorii de utilizatori”, a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

Compania va avea in oferta cel mai subtire laptop din lume, Apple MacBook Air, cu cel mai mic modem USB din lume, Icon 225, si abonamente de acces mobil la Internet.

Apple MacBook Air este un laptop ultraportabil, foarte subtire, cu dimensiuni intre 0,4 si 1,94 cm si doar 1,36kg, care impresioneaza prin designul deosebit. Acest model de laptop este construit pentru accesul wireless si poate fi conectat prin HSDPA, WiFi sau bluetooth.

Laptopul Asus X51RL se va distribui cu modem sau card de date si abonament la Internet. Poate fi folosit atat in locatii fixe, ca inlocuitor al calculatorului de birou, cat si in conditii de mobilitate folosind conexiunea mobila HSDPA de la Orange.