MySpace ajunge la 28 de versiuni dupa lansarea din Coreea de Sud Reteaua sociala detinuta de News Corporation exista in 28 de versiuni diferite, iar coreeana mizeaza pe un design simplificat, care include TV local, continut muzical si o aplicatie care include un jurnal ce poate fi ajustat cu animatii si fond coloristic.

MySpace are, in medie, 107 milioane de utilizatori pe luna, la nivel global, arata un studiu recent efectuat de comScore. Rezultatele arata faptul ca unul din opt utilizatori de Internet din intreaga lumea este si utilizator MySpace, fapt pentru care compania si-a inceput procesul de extindere in mod agresiv.

Totusi, pe piata din Coreea de Sud, reteaua MySpace va face fata unei concurente acerbe, intrucat mai mult de 90% din populatia tarii, cu varsta sub 20 de ani, este inscrisa, ca utilizator, pe site-ul social local, Cyworld, conform The Guardian.

Coreea de Sud este un punct cheie in acest domeniu, dat fiind faptul ca este una din tarile cu cea mai avansata audienta Web din lume, cu distributie de retea prin cablu aproape universala si cu conexiune de mare viteza la Internet, disponibila unei treimi din populatia tarii.