TG3E nu numai ca nu va oboseste cu greutatea sa, dar isi face cu usurinta loc in poseta, geanta sau buzunarul de la jacheta. Putin mai mare decat telefonul dumneavoastra mobil, acesta este cel mai mic, cel mai subtire si mai usor camcorder capabil sa inregistreze in format Full HD 1920x1080 cu sunet clar, surround 5.1.

HDR-TG3E este prima camera video digitala cu o carcasa din titan – un material ce este cu 40% mai usor decat otelul si de doua ori mai solid decat aluminiul. Invelisul foarte solid, din titan, este apoi finisat prin tehnologia Premium Hard Coating. Acest strat protector suplimentar extrem de rezistent rezista zgarieturilor obisnuite, indiferent daca acestea surveneau in timpul unor activitati sportive sau in concedii palpitante. Astfel, micutul Handycam HDR-TG3E isi pastreaza pentru mai multa vreme aspectul de mare stil. Cool!

Liniile rafinate, subtiri ale camcorder-ului sunt completate de manevrabilitatea facila si intuitiva, gratie ecranului LCD tactil. Modurile Record, Movie/photo si zoomul pot fi accesate prin intermediul unor butoane asezate confortabil in dreptul degetului mare. Activand modul ‘Quick On’, camcorder-ul TG3E este pregatit de actiune in mai putin de o secunda; pentru pornirea inregistrarii este suficient sa deschideti ecranul Clear Photo LCD Plus, de 2,7 inci (6,86 cm), ecran tactil ce se remarca prin luminozitate si claritate.