Pe langa look-ul deosebit, trebuie sa mentionam in plus un aspect important: ceasurile cu telefon sunt aproape imposibil de furat, asa ca scapati de o grija in plus.

Daca aveti (ne)norocul sa va intalniti pe strada cu un magician pe numele lui David Blaine, atunci lucrurile se schimba radical in detrimentul vostru, deoarece cu siguranta nici nu veti simti cand va va "elibera" de pretiosul gadget..Bine ca David este baiat de treaba si de regula restituie obiectele "saltate". In cazul de fata, la cum arata acest dispozitiv, s-ar putea sa nu procedeze asa cum va doriti. Unde ramasesem?

Van der Led MW2 aduce multe inovatii. In primul rand este un ceas digital cu dimensiuni rezonabile, intr-o combinatie de culori negru cu argintiu. Display-ul touchscreen de 1.3 inci nu te chinuie in incercarea de a tasta un numar sau un mesaj, deoarece pe curea este plasata o tastatura alfa numerica, cu taste suficient de mari pentru a nu pune probleme serioase.

Convorbirile pot fi efectuate folosind headsetul Bluetooth livrat in pachet, bun si pentru ascultarea melodiilor stocate in memoria gadget-ului sau direct de la posturile de radio FM.

Inferior de display-ul touchscreen se gaseste un LED ce poate ilumina in 7 culori. Nu se putea o alegere mai buna tinand cont de faptul ca producatorul se numeste Van der LED..Superior se afla un difuzor pentru ascultat muzica in timp ce mana sprijina binevoitoare un cap obosit.

MW2 are si o camera foto minuscula, cu o rezolutie de 1.3 Mpx. Camera nu poate fi usor observata, lucru care o face tocmai buna pentru "trasul cu ochiul" la formele apetisante ale..tarii noastre pline de peisaje frumoase ce trebuie neaparat fotografiate!

S-ar putea sa va treziti ca va mai tremura mana din cand in cand si nu e de la consumul de etanol..MW2 are si vibratii care confera unele tremuraturi parkinsoniene pana cand apelul este preluat.