Noul model se remarca prin design-ul conceput exclusiv de Lifestyle Design Center de la BenQ, cu linii fin conturate, fiind infrumusetat de o banda argintie inscriptionata cu logo-ul BenQ, asemanator unui diamant.

Ecranul wide 16:10, de 13.3”(33,78 cm), Ultra Vivid, are o luminozitate inalta de 250 cd/mp, oferind cele mai bune specificatii tehnice, culori performante, imagini de inalta definitie (Wide XGA 1280x800) datorita avantajului creat de folosirea tehnologiei BenQ DBEF™ (Display Brilliance Enhancement Film). DBEF™ are ca scop imbunatatirea imaginii prin cresterea luminozitatii, scaderea reflexiilor luminii (datorita stratului anti-reflexie ce absoarbe lumina), asigurand culori saturate, clare dar si detalii de o acuratete deosebita.

Modelul S32B beneficiaza de tehnologia Intel® Centrino® Duo cu procesorul Intel® Core™2 Duo T5550 si chipset-ul Intel® GM965 Express ce asigura functionarea tuturor operatiunilor in conditii optime, chiar si atunci cand sunt deschise mai multe aplicatii.

Citeste si:

Camera web de 1,3 megapixeli QEye incorporata si microfonul intern iti permit sa te bucuri de video chat-uri cu familia sau prietenii ori sa impartasesti capturi de ecran doar printr-un simplu click pe Qshot. in ceea ce priveste calitatea audio, tehnologia SRS TruSurround XT imbunatateste sunetul, virtualizand mai bine canalele si creand speakere pentru a oferi spatialitate.

Conform viziunii si misiunii BenQ „Bringing Enjoyment’N Quality to Life”, toata gama de produse Joybook face subiectul a 25 de teste, cum ar fi: rezistenta la zgarieturi, presiune, socuri, vibratii, temperaturi inalte si scazute si altele. Toate acestea, pentru a oferi produse de calitate, fara compromis. Rezistenta rezultata a Joybook-ului S32B ii permite utilizatorului sa se bucure de o experienta in utilizare lipsita de griji.