Noile sisteme incorporeaza tehnologia BRAVIA Sync, pentru un control mai simplu al televizorului si al intregului sistem audio-video. Tehnologia Digital Cinema Auto-Calibration (DCAC) de la Sony asigura o instalare rapida, simpla si precisa a boxelor, iar datorita intrarii DIGITAL MEDIA PORT de la Sony, puteti conecta majoritatea dispozitivelor audio portabile pentru o experienta completa.

Mai mult, sistemele Home Theatre de la Sony pot imbunatati substantial calitatea imaginii pana la rezolutia de 1080p pentru a avea o imagine perfecta pe noile televizoare BRAVIA HD1080, iar tehnologia Dialogue Enhancer ofera un dialog mai clar si cel mai bun echilibru al sunetului chiar si la un volum mai mic. Modelul DAV-DZ860W ofera, de asemenea, si boxe spate wireless, utilizand cea mai recenta tehnologie dezvoltata de Sony, S-AIR.

Cu un sistem BRAVIA Theatre si un televizor BRAVIA conectate printr-un cablu HDMI, tehnologia BRAVIA Sync ofera un control complet al sistemului si al televizorului de la o singura telecomanda. Sistemele DAV-DZ ofera: o singura telecomanda (One Remote Easy Operation), cu acces la functiile meniului dispozitivelor conectate; instalare simpla prin BRAVIA Sync: atunci cand conectati sistemul la un televizor BRAVIA prin intermediul unui cablu HDMI, toate functiile componentelor sunt sincronizate prin BRAVIA Sync; o singura atingere pentru pornire: setarile de redare si sunet theatre la atingerea unui singur buton; control al sistemului audio cu o singura telecomanda; sistem standby: doar inchideti televizorul si intregul sistem va intra in standby.
Disponibil din aprilie, BRAVIA Theatre DAV-DZ260 ofera acelasi design cu televizoarele BRAVIA, impreuna cu facilitatile mai sus prezentate, cu o putere totala de iesire de 850W si sateliti de dimensiuni compacte. Reda discuri DVD,DVD+/-R/RW,CD, SuperAudioCD, fisiere DivX, MP3 si JPEG inregistrate pe disc (plus Windows Media Audio si AAC2 prin intrarea USB) si are intrari digitale optice si coaxiale.

Sistemul dispune atat de iesiri video HDMI si Scart, cat si de intrari analogice pentru dispozitive audio portabile si casti in panoul frontal.