"Noile oferte Vodafone Connect Abroad aduc reduceri cu pana la 67% la tarifele de Internet mobil in roaming", a declarat directorul executiv al Vodafone Romania, Liliana Solomon.

Astfel, incepand cu 1 aprilie, clientii Vodafone Romania pot folosi un pachet cu tarif zilnic sau unul cu tarifare lunara, pentru a beneficia de acces instant la e-mail, Internet sau Intranet, in afara granitelor tarii.

Pachetul care ofera utilizatorilor un tarif zilnic pentru folosirea Internetului mobil in roaming se numeste Vodafone Mobile Connect Roaming 24h si are doua optiuni. Astfel, clientii Vodafone pot opta pentru pachetul de 12 euro plus TVA, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil in 20 de retele Vodafone. In schimb, cei care doresc sa utilizeze serviciile de date mobile intr-un numar extins de destinatii, pot alege tariful zilnic de 25 euro plus TVA, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil in 20 de retele Vodafone si alte 18 retele partenere.

Pentru tarifarea lunara clientii Vodafone Romania au la dispozitie doua pachete de roaming de date. Vodafone Mobile Connect Roaming 200, la tariful de 40 euro plus TVA/ luna, care ofera utilizatorilor de date mobile un trafic de 200 BM in roaming, in 20 de retele Vodafone si Vodafone Mobile Connect Roaming 200 extins, la tariful de 100 euro plus TVA/ luna, cu un trafic de 200 BM in roaming, in 20 de retele Vodafone si alte 18 retele partenere Vodafone.