Desi Yahoo nu s-a decis daca va accepta oferta facuta de catre Microsoft, compania gigant de Internet continua sa lanseze noi produse, care va ajuta compania sa-si creasca veniturile. Versiunea Shine lansata de Yahoo urmareste sa obtina succesul inregistrat cu Yahoo Finance, Sports si News, arata LA Times.

Shine va strange informatii din revistele pentru femei si de pe bloguri si va avea o voce distincta fata de acestea, a declarat Brandon Holley, care s-a alaturat echipei Shine, ca editor, dupa ce a lucrat cu Elle Girl si Jane.

“Shine va fi ca un magnet pentru femeile care cauta un loc unde sa gaseasca toate informatiile de care au nevoie, realizat special pentru ele”, a adaugat Holley.

Femeile reprezinta o audienta dezirabila pentru marketerii online, mai ales pentru ca numarul acestora este mai mare decat al barbatilor – exista 81 de milioane de femei cu varsta mai mare de 18 ani in Statele Unite, care intra pe Internet, fata de 77,8 milioane de barbati, conform unor date furnizate de eMarketer.