Noile casti de la Sony: Design si performanta la un alt nivelO trecere radicala de la designul conventional al castilor, modelul PFR-V1 este un sistem de casti portabil ce re-creeaza sunetul deschis dintr-o sala de concert.

Toate modelele vor fi diponibile in Romania incepand cu luna mai 2008.

Revolutionar pe segmentul castilor intra-auriculare, modelul MDR-EX700LP se caracterizeaza prin cel mai mare diametru al difuzorului din clasa sa, cu mai multe straturi, pentru asigura cea mai buna si mai fidela reproducere a sunetului.

Designul sau unic se remarca prin difuzorul de 16 mm recent dezvoltat – momentan cel mai mare pentru o casca intra-auriculara - oferind sensibilitate inalta, rata dinamica imbunatatita si raspuns extins la frecventele joase.

Pentru a asigura confort la purtare, difuzorul de mari dimensiuni beneficiaza de un design vertical nou, ce permite mobilitatea acestuia. Difuzorul re-orientat este sustinut de o carcasa puternica din magneziu subtire ce previne vibratiile.

Difuzorul de mari dimensiuni este completat de diafragma in mai multe straturi de la Sony realizata din materiale foarte puternice, dar foarte subtiri. Acest design avansat asigura o claritate a sunetului extraordinara pentru a minimiza rezonanta si pentru a diminua distorsiunile si a mari frecventa raspunsului.

De asemenea, recent dezvoltat pentru MDR-EX700LP, dispozitivul intra-auricular din silicon hibrid foarte performant, prezinta o noua forma pentru a securiza purtarea, atat prin izolarea sunetului, cat si prin impiedicarea scurgerii acestuia. Dispozitivul intra-auricular foarte moale, din silicon, dispune de un canal din silicon rigid ce rezista la deformare in timp ce previne pierderea sunetului in timpul purtarii.

Cele sapte dimensiuni oferite sunt standard si asigura o potrivire perfecta pentru fiecare purtator. MDR-EX700LP vine impreuna cu o carcasa din piele deosebita.