Operatorii din telefonia fixa ofera produse cadou pentru a-si spori vanzarile Promotia este definita in doua variante, in functie de nevoile specifice ale clientilor persoane juridice, si vizeaza Internetul de banda larga ClickNet si pachetele voce-date ClickNet Biz Pack. Astfel, Romtelecom ofera de acum companiilor, posibilitatea de a beneficia gratuit de o multifunctionala Epson Wi-Fi „5–in-1” (copiator, scanner, printer, fax, Wi-Fi/LAN) sau un modem Wi-Fi. In plus, aduce un discount de 50% fata de pretul de lista la abonamentele ClickNet si pana la 4000 minute nationale in reteaua Romtelecom, incluse in pachetele ClickNet BizPack.

In prima varianta de promotie, companiile pot beneficia gratuit de o multifunctionala Epson Wi-Fi pentru produsele ClickNet 3Mbps si ClickNet 6Mbps, plus un discount de 50% fata de pretul de lista al acestora si activarea gratuita a serviciului ales.

In a doua optiune a promotiei pentru produsele ClickNet, companiile au gratuitate pentru primele 3 luni sau 6 luni de abonament, pentru oricare dintre produsele ClickNet, in functie de perioada contractuala (1 an, respectiv 2 sau 3 ani).