Pretul oferit de EA pentru o actiune “subevalueaza substantial” valoarea companiei si compenseaza inadecvat actionarii pentru investitiile facute in francizele companiei, care includ peste 20 de branduri, sunt de parere oficialii Take Two Interactive Software.

Strauss Zelnick, presedintele Consiliului Director al Take Two Interactive a declarat ca, inca de anul trecut, principala sarcina a celor din consiliul director si a echipei de management a devenit maximizarea valorii actiunilor.

“Inca de atunci (n.r. anul trecut) ne-am mentinut focalizati pe aceast scop si ramane in continuare principiul de baza in jurul caruia luam toate deciziile care vizeaza Take Two. Consiliul nostru director a stabilit in unanimitate ca oferta facuta de EA nu aduce o valoare suficienta (a actiunilor) si a fost lansat intr-un moment oportunist care sa capteze valoarea viitorului Grand Theft Auto IV, in detrimentul actionarilor nostri”, a concluzionat Zelnick.

Consiliul director al Take Two preconizeaza ca intregul potential comercial al jocului nu va fi evident decat dupa lansare.