Pentru o navigare fara probleme, tastatura diNovo Mini dispune de lumini de fundal si de touchpad-ul inovativ ClickPad, ce poate fi utilizat fie pentru a indica, derula si selecta, fie ca pad de directie pentru navigarea si selectarea meniurilor. Mini-tastatura utilizeaza tehnologia wireless Bluetooth® 2.0 pentru o utilizare neingradita de pe canapea sau din orice alt punct al sufrageriei.

Tastatura diNovo Mini introduce touchpad-ul ClickPad cu scop dublu. ClickPad-ul circular poate fi utilizat ca un touchpad pentru a indica, derula si selecta. Mai poate fi folosit pentru a manevra continutul media de la distanta si ca pad de directie pentru navigarea si selectarea meniurilor.

ClickPad-ul poate dispune de doua moduri de lumini de fond. Cand se afla in modul touch-pad, ClickPad-ul este luminat portocaliu, iar cand se face trecerea in modul de manevrarea a continutului media de la distanta, butoanele directionale vor fi luminate verde. Butoanele tastaturii sunt intotdeauna luminate portocaliu.