Noile tarife pentru apelurile internationale sunt disponibile companiilor care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa, in cadrul solutiilor integrate de comunicatii si clientilor Vodafone Office Zone.

Clientii din segmentul de business pot efectua acum apeluri catre toate retelele fixe europene la tariful de 0,08 Euro / minut, cu 47% mai scazut fata de tariful anterior de 0,15 Euro / minut.

Apelurile catre destinatii fixe si mobile din SUA, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii sunt taxate acum cu 0,095 Euro/minut, fata de tariful anterior de 0,15 Euro /minut, ceea ce corespunde unei reduceri de 37% .

Apelurile internationale catre retelele mobile europene costa acum 0,18 Euro / minut, reduse cu 18% comparativ cu tariful anterior de 0,22 Euro / minut.

Companiile care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa beneficiaza de tarife mai scazute si pentru apelurile internationale catre retele fixe sau mobile din America de Sud (in tari precum Argentina, Brazilia, Columbia, etc.), Asia (China, Japonia, India, Coreea de Sud, Indonezia, etc.), Africa (Africa de Sud, Algeria, Maroc, Egipt, etc.) si Australia. Noul tarif este de 0,28 Euro / minut, aducand o scadere a costurilor cu 7% comparativ cu tariful disponibil pana acum, de 0,30 Euro / minut.